Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışmasında Türkiye Şampiyonu Olan Öğrencilerimiz, Başarılarını İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın ile Paylaştılar

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın, Millî Eğitim Bakanlığı ve Akşehir Belediyesi iş birliği ile düzenlenen 7. Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması, Türkiye finallerinde ilimizi temsil eden ve 3'ncü kez Türkiye Birinciliği elde eden  öğrencilerimizi ağırladı.

15.12.2023 99

Nasreddin Hoca'nın öğretilerinin ve mirasının, kuşaktan kuşağa aktarılarak yaşatılması gereken çok değerli bir kültürel hazine olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Aydın,  yarışmada başarı sağlayan öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

15-12-202315-12-2023