Türkiye Birinciliğinde Gelenek Bozulmadı

Okulumuz 3-B Sınıfı Öğrencileri Türkiye 1. si Oldu!!!

28.11.2023 120

Millî Eğitim Bakanlığı ve Akşehir Belediyesinin düzenlediği 7. Ulusal Nasreddin Hoca Fıkraları Canlandırma Yarışmasında okulumuz geleneği bozmayarak yine birinci oldu. 7'ncisi düzenlenen yarışmada 3. kez Türkiye Birinciliği kazanarak kırılması zor bir rekora imza attı. Bu büyük başarıda emeği geçen idarecilerimizi, sınıf öğretmenlerimiz Dilek EMİR ve Ayhan EMİR ile yetenekli öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı iş birliği ile düzenlenen 7. Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması Türkiye Finalleri tamamlandı. 6 bölge birincisinin Türkiye birinciliği için kıyasıya rekabet ettiği yarışmada Türkiye birinciliğini İç Anadolu Bölgesi'nden Eskişehir takımı kazandı. Okulumuz öğretmenleri Dilek EMİR ve Ayhan EMİR tarafından çalıştırılan “Zaman Yolcuları” rumuzlu ekip jüriden en yüksek puanı alarak Türkiye 1. Oldu.

Akşehir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Türkiye finalinde birincilik için ter döken minikler, usta tiyatroculara taş çıkartan rol yapma yetenekleri, dekor ve kostümleri ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Yarışmanın jüriliğini Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Çetin Altay, Tiyatro-Dizi ve Sinema Oyuncusu Buket Dereoğlu’nun yanı sıra Prof. Dr. Mehmet Kırbıyık, Prof. Dr. Sinan Gönen, Prof. Dr. Saim Sakaoğlu yaptı. Yarışma sonucunda, Türkiye birinciliğini 'Zaman Yolcuları' rumuzuyla İç Anadolu Bölgesi'ni temsil eden Eskişehir takımı kazandı.

28-11-202328-11-202328-11-202328-11-202328-11-202328-11-202328-11-2023