Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek İlkokulu

Vizyon: Akademik,sportif,sosyal ve kültürel faaliyetlerde ülkemizde derece yapmak istiyoruz.

Misyon: Eğitim ortamında, bilgiye kendisi ulaşabilen, milli değerlere sahip ve etik davranışlar gösteren bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Akademik olarak: Her okul türüne öğrenci yerleştiren bir okuluz. Kültürel olarak: Çeşitli konularda düzenlenen şiir, resim, bilgi ve kompozisyon yarışmalarında derece ve ödül alınmıştır. Ayrıca Ankara , İstanbul olmak üzere yurt içi geziler ve Eskişehir içi geziler yapmaktayız. Sportif olarak: Masa tenisinde her yıl Eskişehir birincisi çıkartıp okulumuzu ve ilimizi Türkiye çapında temsil edip dereceler alıyoruz. Masa tenisinde 40’a yakın kupa, 300 den fazla madalya kazanıldı. Ayrıca yüzme, atletizm, eskrim, futsal, voleybol vb. dallarda da derece ve ödüllerimiz mevcuttur.

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0222 2430028

WEB - https://sozi.meb.k12.tr

Adres - Şeker Mah. TOKİ Sıraevler 4533. Sokak No 2 Tepebaşı/ ESKİŞEHİR

Yerleşim Yeri - Şeker Mahallesi TOKİ Sıraevler 4533 Sokak No:2

Adres - Şeker Mah. TOKİ Sıraevler 4533. Sokak No 2 Tepebaşı/ ESKİŞEHİR

Ulaşım Tramvay ile terminale geldikten sonra 1km yürüyüş mesafesinde şehir içi otobüsler 29 ve siyah 63 ile ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 3 km-- İlçe merkezine 5km